GLOBAL SCHOOLS PROGRAMINA KATILDIK

Kocatepe Öğretmen Ayşenur Alkan İlkokulu olarak “Global Schools Program”ına dahil olduğunu duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Okulumuz bu topluluğun bir üyesi olarak Birleşmiş Milletler’in belirlediği “Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri”ni desteklemek ve sürdürülebilir kalkınmayı teşvik etmek için öğrencilerimizin gereken bilgi ve beceri kazanımlarını edilmesi konusunda çalışmalar yürütmeyi taahhüt etmektedir.

Öğrencilerimizi dünya sorunlarını düşünen, çözüm bulmak için gerekli stratejileri yürütebilen ve gezegene anlamlı katkılar sunan birer dünya vatandaşı olarak yetiştirmeyi hedefliyoruz. Bu doğrultuda, 2023-2024 Eğitim Öğretim yılından itibaren, “Küresel Okul Bronz ” ünvanımız ile çalışmalarımızı başlatmış bulunuyoruz.

Global Schools Program, öğrencileri, öğretmenleri, yöneticileri ve diğer personeli, her alanda geliştirir ve dünya çapındaki diğer okullarla bağlantı kurmaları için bir köprü vazifesi görür.

17-03-2024